Kedves Jógázók és Jógázni vágyók!

Szeretettel varlak benneteket a  foglalkozáson! Néhány gondolat a foglalkozásokról:
A gyakorlatok biztonságos kivitelezését, a mozgásrendszer egészségének megőrzését, valamint fizikai és mentális ellazulást biztosító foglalkozásokba nyerhetsz aktív bepillantást a részvételeddel.

Tudtad?
A tartáshibákból eredő rossz tartásminták a gyakorlás egészén végig húzódnak. Ennek kiküszöbölésére, a helyes testtartás elősegítésére, a beidegződőt rossz tartásminták felülírására, az ízületek védelmére, a mozgásrendszer egészségének megőrzésére az NMPT gyakorlati moduljai kínálnak megoldást.

Néhány gondolat az NMPT-ről:
Talán még nem találkoztál az NMPT- Natural Movement Pattern Training (természetes mozgásminta tréning) rendszerével, a legújabb mozgásrendszeri kutatások eredményei alapján összeállított gyakorlati modullal.

A tudomány a mozgásrendszer megismerésének oly mély szintjéig jutott, hogy képes "testünk saját reflexeit precízen kihasználva" (Bene Máté) újra írni az idegrendszer feltanult hibás mozgásmintáit, amelyek ízületeink idő előtti kopását eredményezik. Az NMPT-ről bővebben Bene Máté porckorong.hu oldalán olvashatsz!

Arra szeretnélek kérni, hogy az óra kezdése előtt 15 perccel érkezz, hogy legyen idő az adminiszrrációra, az átöltözésre és az elhelyezkedésre.

Megértésedet köszönöm!

Ha az órákkal kapcsolatban kérdésed van az alábbi elérhetőségen tudsz érdeklődni: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Az órát tartja: Gaál Tünde
Jógaoktató,Sportoktató, NMPT Instruktor