"A hang létezik, és a tantra szerint csupán azért létezhet, mert van csend; különben a hang teljesen lehetetlenné válna. A csend az antihang. A csend mögött ott van a hang is. Csupán mögötte – nem tud nélküle létezni; ugyanannak az érmének a másik fele. Éppen ezért kimondat egy szót, például azt, hogy aum. Mihelyt kiejtem a számon, mellette, mögötte ott rejlik az antijelenség, a hangnélküliség. Ha tehát fel tudod használni a hangokat, hogy belépj a hangnélküliségbe, a meditációba fogsz belépni. Ha úgy tudsz használni egy szót, hogy a szavakon túlra kerülsz vele, meditációba lépsz be.” (Osho, Meditáció. 2017: 218)

Szeretettel várok mindenkit, aki a HANGokon, a REZGÉSeken és a CSENDen keresztül szeretne közelebb kerülni ÖnMAGához.

Fedezzük fel közös TÉRben és IDŐben a hangban rejlő CSENDet – a saját hangunk és csendünk!
Elvezzük a közös HANGadás és -kapás örömét!
A többi majd alakul, közösen alakítjuk.

Magamról:
A zene gyerekkorom óta mindig velem van. Állandó. A hang(om) és a benne rejlő csend biztonságot, szabadságot, nyugalmat, békét ad. Amikor énekelek, érzem, hogy élek, ZenÉLEK!

Miért csinálom?
Egy ideje hangokkal, rezgésekkel és mantrazengetéssel gyógyítom, tisztítom és töltöm magam. Minden nap tapasztalatom az erejét, jótékony hatásait. Szeretném ezt megosztani, közösségben is gyakorolni. Szeretném, hogy a hangon és a csenden keresztül megszülessen az egység.

Hely:
Belvárosi Jógastúdió, Domb utca utca 1. 1. emelet (a kapubejáróval szembeni épület bal sarkában lévő lépcsőház)

Idő:
2019. AUGUSZTUS 24. 17:00 - 18:30 között.

A maximum létszám: 15 fő.

A RÉSZVÉTEL JELENTKEZÉSHEZ KÖTÖTT!!
Írj itt vagy emailt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre “együtt hangban-csendben” tárggyal.

Mit hozz magaddal?

valamit, ami aznap megszólít és úgy érzed ott a helye velünk
kényelmes öltözet
füzet & toll

Hozzájárulás: 1500 Forint

Ha kérdésed van, bátran fordulj hozzám FB vagy email üzenetben (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) vagy telefonon: ±36703959667.

Esemény itt.

Várlak szeretettel: Fekete Adrienn