Hét éve a testem erősítésére kezdtem el csoportban gyakorolni a jógát. Hamarosan azt tapasztaltam, hogy kevésbé fáj a derekam, reggel fájdalom nélkül fel tudok kelni az ágyból. Észrevettem, hogy egyenesen ülök, mélyebbeket lélegzem, és jobban alszom. Itt kezdődött a jóga iránti szenvedélyem, az ászanákban (testpózok) való elmerülés. Haladva tovább a pozitív fizikai tapasztalatok megszerzése útján felismertem, hogy összefüggés van a rendszeres jógagyakorlás és a lelkem megerősödése közt is. Jógázás közben kizárom a külvilágot, és csak önmagamra figyelek, a jóga segít nekem a jelenben boldogabban élni. Lassan a napi szintű gyakorlás is az életem részévé vált. Ha valami miatt nem tudok jógázni, érzem a hiányát. Számomra a jóga egészség, mozgékonyság, nyugalom és harmónia. Gyakorlásával javult az állóképességem, edzettebb és hajlékonyabb lettem; ez egy nagyszerű alakformáló mozgásforma, imádom!

Az óráimat minden korosztály számára ajánlom.

Jó érzés számomra, ha a jógagyakorlók az óra után lelkesen beszélnek a tapasztalataikról, ha megnyílnak egymás közt  , vagy belső csendességgel indulnak tovább az órámról a mindennapjaikba.

A jóga minden ember számára ad valamit, az én célom is adni a jógaoktatás által: egészséget, energiát, önbizalmat, egy kis megnyugvást a hétköznapok forgatagában, vagy akár egy új célt a harmonikusabb mindennapok felé.

Szeretettel várok minden érdeklődőt kezdő és gyakorló hatha jóga órámra!

Namaste!

Gaál Tünde

Sportoktató (testépítés-fitnesz sportág) – Mandala Jógastúdiók 2013

Gerincjóga oktató- Mandala Jógastúdiók 2013

Nőijóga oktatói tanfolyam- Mandala Jógastúdiók 2014

Dinamikus jógaoktató – Almásy Csilla Gerinckoncepció

SpinalDance-Preventiv gerinctréning- Almásy Csilla Gerinckoncepció

Ászana gyakorlatsorok összeállításának módszertana – Jógaoktatói továbbképzés- Medvegy Gergely

A hibajavítás és az instruálás elmélete/gyakorlata – Jógaoktatói továbbképzés- Medvegy Gergely

Gerincterápia jógával-Bene Máté-Gerincakadémia-2016